Κάτι τρέχει στο ΤΑΒΑΝΙ

 Season 3

Eπ 28 | Συνταγή για τα πιο εύκολα μπισκότα – pod.gr

Πριν πολλά χρόνια… 13 περίπου, όταν ήμουν έγκυος στον Γιώργο και τότε δούλευα στην Imako την εταιρία του Πέτρου Κωστόπουλου με το Nitro, το esquire κοκ.. αυτόν που έβριζαν όλοι κάποιον καιρό… εκεί λοιπόν συνεργαζόμουν άμεσα και με τον διευθυντή παραγωγής, τον Αλέξη και είχα γνωρίσει την γυναίκα του την Άντα. Η οποία είχε μεγάλο πάθος με την ζαχαροπλαστική και ότι συνταγή είχα κάνει δική της ήταν και εύκολη και μου πετύχαινε.

Κάθε χρόνο λοιπόν από τότε, όταν θέλω να κάνω μπισκότα βάζω στο google “μπισκοτα New sweets on the blog” και τα βρίσκω. Θα μου πεις γιατί δεν τα γράφεις σε βιβλίο συνταγών.. θα σου πω ότι πιο εύκολο είναι να την βρω στο google παρά να βρω που τελικά την έγραψα.
Έτσι αποφάσισα να την βάλω στο podcast μου για να ξέρω πάντα που θα την βρω. Η συνταγή αυτή είναι ιδανική για μπισκότα που κόβονται με κουπάτ. Δεν απλώνουν, σχεδόν καθόλου, και έτσι διατηρούν τέλεια το σχήμα τους.

Πάτα το play και άκουσε το επεισόδιο:

“Η Αγάπη μας μιλάει για την προηγούμενη εβδομάδα, που πρώτη φορά ανέβηκε σε θεατρική σκηνή και έπαιξε το πρώτο της έργο ως ερασιτέχνης ηθοποιός! Τα συναισθήματα καινούργια όπως και η εμπειρία. Ποτέ δεν είναι αργά να αρχίσεις κάτι… μας τονίζει! Μοιράζεται μια συνταγή που κάνει, για βουτυρένια μπισκότα, εδώ και 12 χρόνια. Την έχει πάρει από μια γνωστή της από το παρελθόν, την Άντα, που είχε μεγάλο μεράκι να φτιάχνει γλυκά. Είναι εύκολη, γρήγορη και δοκιμασμένη συνταγή.
Κράτα σημειώσεις!! – pod.gr

Αυτό το διάλεξα για εσένα:

 **Δωράκι για τους φίλους μου, εκτυπώσιμα halloween απευθείας στο email.Αν θέλεις και εσύ κάθε Κυριακή να έρχομαι στο email σου για καφέ κάνε εγγραφή εδώ

Mε τα εκτυπώσιμα διακόσμησα σακουλάκια, έβαλα μέσα μπισκοτάκι και διάφορα μπιχλιμπίδια και τα είχα δώσει στο παιδί να τα μοιράσουν στους συμμαθητές του.

Όταν τα φτιάξεις θα χαρώ πολύ να τα δώ.
Μπορείς να με κάνεις mention στο instagram /agapikan ή να μου την στείλεις σε email στο agapi@katitrexeistotavani.gr

Related Podcasts
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.