Κάτι τρέχει στο ΤΑΒΑΝΙ

Σήμερα είναι τα γενέθλια μου!

post-header
Stories

Σήμερα είναι τα γενέθλια μου!

Ε ναι λοιπόν! Σήμερα έκλεισα τα 46 και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχω καταφέρει πολλά πράγματα να κάνω, κυρίως με τον εαυτό μου! Ποτέ δεν έκρυβα την ηλικία μου, ίσως γιατί δεν μ’ ενδιαφέρουν καθόλου μα καθόλου τα νούμερα. Ένα Christmas Monster για εμένα λοιπόν!

Γέλασα πολύ όταν πήγα να πάρω την τούρτα μου από την Λένα, που μου την έφτιαξε, όταν με ρώτησε “Να βάλω όνομα στο παιδί”? και της είπα ναι “Αγάπη” χαχαχα. Νόμιζε ότι ήταν για τον γιο μου!

Ναι λοιπόν για εμένα είναι που έχω αυτό το παιδί μέσα μου και αυτό είναι που μου δίνει δύναμη άπειρες φορές.. αυτό που κάποιοι το θεωρούν μειονέκτημα εμένα είναι η δύναμη μου, είναι αυτό που όταν απογοητεύομαι βρίσκει πάντα την θετική οπτική, είναι αυτό που μου δίνει την ευτυχία μου από τα απλά πράγματα όπως ένας περίπατος στη θάλασσα όπως ένα γλυκό φιλί… είναι αυτό που με κάνει και εκφράζω στο μέγιστο τον ενθουσιασμό μου, την αγάπη μου, την λύπη μου. Θα με καταλάβεις αμέσως πως αισθάνομαι γιατί είναι γραμμένο στο πρόσωπο μου, ποτέ δεν έμαθα να το κρύβω, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό αλλά ποτέ δεν ήθελα και να το κρύβω. Δύσκολα θα σε ρωτήσω “τι κάνεις” αν δεν μ’ενδιαφέρει όντως τι κάνεις… να το ξέρεις!

Φέτος λοιπόν είπα να σβήσω τα κεράκια μου το βράδυ του Σαββάτου 12:01, μόλις άλλαζε η μέρα, στο σπίτι.

Ο γιος μου το έκανε να φάινεται σαν να αλλάζουμε χρόνο την Πρωτοχρονιά χαχαχα εκεί που παίζαμε χαρτιά οι “μεγάλοι”και τα παιδιά στο δωμάτιο σύνδεσε το ipad στην τηλεόραση (ούτε και ξέρω πως..) και ξαφνικά είδα μια αντίστροφη μέτρηση τα τελευταία λεπτά πριν γίνει Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Μόλις έφτασε λοιπόν η ώρα μου είπε με τον τρόπο του χρόνια πολλά μαζί μ’ ένα μήνυμα και ένα τραγούδι που ξεκίνησε μόλις πήγε 12:01.

Ετοίμασε κρυφά μικρές εκπληξούλες που μου έφτιαξε για δωράκι και ο ενθουσιασμός του γι’αυτό που οργάνωσε ήταν πολύ μεγάλος και χαίρομαι πολύ γιατί όπως του έχω πει στο παρελθόν…είναι πολύ όμορφο μια σημαντική μέρα κάποιου που αγαπάς να είναι και για εσένα σημαντική και να χαίρεσαι με την χαρά του. Έσβησα λοιπόν τα κεράκια μου και μια ακόμα όμορφη χρονιά μου ξεκινάει.

Θα ήθελα του χρόνου να κάνω ένα μεγάλο πάρτυ σε μαγαζί και να καλέσω όλους όσους έχω γνωρίσει εδώ στην Αθήνα και πραγματικά αγαπώ πολύ.. ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα και θα το οργανώσω!

Και μην ξεχάσεις να με βρεις στο instagram να τα λέμε στο /agapikan

 Join my club

Μπες στην πιο όμορφη παρέα και κάθε Κυριακή θα με περιμένεις για καφέ με ένα email!
/Αγάπη 

Previous post
Next post
Related Posts
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.