Κάτι τρέχει στο ΤΑΒΑΝΙ

post-header
Stories

Ο καθρέφτης της χοντρής

-Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποια είναι η ωραιότερη;
-και εσένα τι σε νοιάζει;
Γιατί ρε κορίτσια ας πούμε, τι; Αποκλείεται εμείς;

Να συμφωνήσουμε σε κάτι; Όλοι οι καθρέφτες είναι παραμορφωτικοί. Αν προσθέσεις και την φωνή του κατήγορου που ξυπνάει μέσα στην χοντρή μόλις αντικρύζει τον εαυτό της, τότε οι καθρέφτες είναι εγκληματικά εργαλεία, του διαβόλου δουλειές. Που βέβαια αν το καλοσκεφτείς, αν αφήναμε τους άλλους να είναι ο καθρέφτης μας και όχι αυτές οι επιφάνειες που ακόμα και όταν σπάνε γρουσουζιά είναι, γιατί όταν στέκονται απέναντι μας μήπως τι είναι; Γούρι; Αν αφήναμε τους άλλους ανθρώπους να είναι ο καθρέφτης μας θα ήταν μια εντελώς διαφορετικά βιωμένη εμπειρία η ζωή. Ας πάρουμε για παράδειγμα μια χοντρή που έχουμε πρόχειρη, εμένα. Αν ήταν να κεφαλαιοποιήσω σε αξία εαυτού όσες φορές έχω ακούσει το πόσο όμορφη είμαι θα έπρεπε να νιώθω βασίλισσα και της ζωής μου η μεγαλύτερη στενοχώρια να είναι που έχασα το λεωφορείο.

Στον καθρέφτη στεκόμαστε από απόσταση μόνο για να δούμε αν πιάστηκε κάπου το φόρεμα-ράσο και φαίνεται το βρακί μας. Ποτέ πιο κοντά, είναι και τα φώτα πολύ κακά μαζί μας, γενικά στον καθρέφτη καλό δεν θα δεις.

Εκτός και αν; Εκτός και αν αφιερώσεις λίγο ποιοτικό χρόνο να σταθείς γυμνή μπροστά στον καθρέφτη και με την συμφωνία να βρεις και να πεις στον εαυτό σου τα 3 σημεία του κορμιού σου που σου αρέσουν. Υποχρεωτικά. Είναι όρος, προπόθεση. Το ΄χουμε; Γυμνή, ολόσωμος καθρέφτης, απαγορεύεται να πεις κάτι άσχημο για σένα και είναι υποχρεωτικό να βρεις να πεις 3 σημεία που σου αρέσουν πολύ. Και αυτό θα το κάνεις κάθε φορά που θα βλέπεις καθρέφτη.

Ακόμα και στον δρόμο, με το που αντικρίζεις το είδωλο σου, κατευθείαν 3 πράγματα που σου αρέσουν πάνω σου και απαγορεύεται, απαγορεύεται, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πεις κάτι άσχημο. Για να σε δω μετά από λίγο καιρό.

 Join my club

Μπες στην πιο όμορφη παρέα και κάθε Κυριακή θα με περιμένεις για καφέ με ένα email!
/Αγάπη 

Previous post
Next post
Related Posts