Υλικά:
3 αβγά
1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 + 1/4 φλιτζ. αλεύρι βρώμης (150 γρ.)
1 φλιτζ. αλεύρι αμυγδάλου (90 γρ.)
2 καρότα μεγάλα τριμμένα
1 κουτ. γλυκού σόδα
1 κουτ. γλυκού baking powder
70 γρ. μανούρι τριμμένο
αλάτι (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις και στρώνουμε μία λαδόκολλα σε μία μακρόστενη φόρμα για ψωμάκι (25 εκ.).
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και το λάδι.
Προσθέτουμε τα στέρεα υλικά και τέλος το καρότο και το τυρί και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.
Βάζουμε στην φόρμα και ψήνουμε για 45 με 50 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν το κόψουμε.
*Για το αλεύρι αμυγδάλου μπορείτε να το φτιάξετε και μόνοι σας τρίβοντας αμύγδαλα. Το ίδιο ισχύει και για το αλεύρι βρώμης!
Πηγή: www.bubblesandavocados.gr/
Μπες και εσύ στον κόσμο του bubbles & avocados!
