Κάτι τρέχει στο ΤΑΒΑΝΙ

post-header
Food

Αλμυρό κέικ καρότο – bubblesandavocados.gr

Υλικά:

3 αβγά

1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο

1 + 1/4 φλιτζ. αλεύρι βρώμης (150 γρ.)

1 φλιτζ. αλεύρι αμυγδάλου (90 γρ.)

2 καρότα μεγάλα τριμμένα

1 κουτ. γλυκού σόδα

1 κουτ. γλυκού baking powder

70 γρ. μανούρι τριμμένο 

αλάτι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις και στρώνουμε μία λαδόκολλα σε μία μακρόστενη φόρμα για ψωμάκι (25 εκ.).

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και το λάδι.

Προσθέτουμε τα στέρεα υλικά και τέλος το καρότο και το τυρί και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.

Βάζουμε στην φόρμα και ψήνουμε για 45 με 50 λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν το κόψουμε.

*Για το αλεύρι αμυγδάλου μπορείτε να το φτιάξετε και μόνοι σας τρίβοντας αμύγδαλα. Το ίδιο ισχύει και για το αλεύρι βρώμης!

Πηγή: www.bubblesandavocados.gr/
Μπες και εσύ στον κόσμο του bubbles & avocados!

 Join my club

Μπες στην πιο όμορφη παρέα και κάθε Κυριακή θα με περιμένεις για καφέ με ένα email!
/Αγάπη 

Previous post
Next post
Related Posts
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.