Κάτι τρέχει στο ΤΑΒΑΝΙ

post-header
Design Projects

Το πρώτο μου μπλοκ με παιδικές δραστηριότητες!

Επιτέλους έφτασε η στιγμή να “ζωντανέψουν” τα σχέδιά μου! Μέχρι τώρα ότι σχεδίαζα για παιδάκια ήταν ψηφιακά αρχεία, είχα φτιάξει και eshop (εκτυπώσιμα) για να μπορεί η μαμά να τα τυπώσει σπίτι της εύκολα και να τα δώσει στο παιδάκι της.

Ήταν αρκετές οι φορές που μου ζητούσαν έτοιμα αυτά τα μπλοκ αλλά τα τελευταία δυο χρόνια με τον Covid ήταν πολύ σύσκολη η υλοποίησή του… ήρθε όμως η στιγμή που σιγά σιγά θα ζωντανέψω όλα αυτά τα παιδικά που είχα σχεδιάσει.

Αυτό είναι ακόμα ένα χόμπυ μου που το απέκτησα από την ώρα που έγινα μαμά και ήμουν στο σπίτι τα πρώτα χρόνια..

Ήταν μια ανάγκη να εκτονώσω την δημιουργικότητά μου και το κράτησα μέχρι τώρα γιατί με εντυπωσιάζουν μονο οι παιδικές χειροτεχνίες.. αυτοί οι μικροί καλλιτέχνες που έχουν ελεύθερη την φαντασί τους και εκφράζονται τόσο διαφορετικά στα σχέδια και στα projects που τους βάζω, όταν έκανα παλιά και εκδηλώσεις χειροτεχνίας.

Θα παρατηρήσεις σε αυτό το μπλοκ ότι δεν είναι απλά χρωμοσελίδες, Θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργίσετε την δική σας παράσταση, να ζωγραφίσετε, να κόψετε και να διακοσμήσετε.

 

 

pre-order now με ειδική τιμή

Υπάρχει διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή για να το τυπώσεις όσες φορές θέλεις
Θα το βρεις ΕΔΩ

 

Gallery

Παρουσίαση

Εδώ μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του μπλοκ και να ξέρετε ότι μέχρι 23 Ιανουαρίου υπάρχει η δυνατότητα pre-order με ειδική τιμή. Αυτό που παρουσιάζω είναι το πρώτο δείγμα, στις 24 Ιανουαρίου θα στείλω όλες τις παραγγελίες σας.

Μουσική

Σας έχω φτιάξει μια λίστα στο spotify με μουσική γιατί πιστεύω θα είναι ωραίο να συνδυάσετε τις δραστηριότητες με το κέφι που θα σας φέρει η μουσικούλα.

 Join my club

Μπες στην πιο όμορφη παρέα και κάθε Κυριακή θα με περιμένεις για καφέ με ένα email!
/Αγάπη 

Previous post
Next post
Related Posts
2 Comments
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.