Κάτι τρέχει στο ΤΑΒΑΝΙ

post-header
BLOG

Τελικά είναι τα μηνύματα απιστία; Μία νέα έρευνα που δεν περιμένεις!

Τα πράγματα στις μέρες μας είναι διαφορετικά. Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας με αποτέλεσμα πολλές από τις συνήθειές μας να έχουν αλλάξει. Είναι απιστία η παράλληλη σχέση ή ακόμα και το…μήνυμα;

Μία νέα έρευνα λοιπόν, αποφάσισε να ασχοληθεί με το τι θεωρεί η πλειοψηφία απιστία. Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν, κυρίως γιατί θα αντιληφθείς ότι… μάλλον έχεις απιστήσει πολλές φορές.

– Το 60% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι απιστείς όταν βιώνεις δυνατά συναισθήματα και δέσιμο για έναν άλλον άνθρωπο και δεν εννοώ το μπαμπά ή τον αδερφό σου. Αν για παράδειγμα εξακολουθείς να αγαπάς και να έχεις επαφή με τον πρώην σου με τον οποίο ήσουν μαζί 5 χρόνια, κάτι που μεταφράζεται ως συχνή επικοινωνία ακόμα και συναντήσεις, τότε μάλλον ανήκεις στο κλαμπ των ατακτούληδων τουλάχιστον για το 60%.

– Το 48% πιστεύει ότι απιστία είναι ένα φιλί. Που εδώ που τα λέμε δεν έχει κι άδικο, διότι για να φτάσεις στο σημείο να φιλήσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι, σίγουρα δε σου είναι αδιάφορος ερωτικά.

– Το 24% θεωρεί ότι τα μηνύματα με έναν πρώην στο facebook είναι απιστία. Και για να προσθέσω: Είναι πολύ πιο βαρύ από το τηλέφωνο ή τη συνάντηση γιατί πάντα τα μηνύματα προϋποθέτουν και μία πιο ερωτική διάθεση.

– Ακριβώς το ίδιο ποσοστό με το παραπάνω, θεωρεί απιστία την επίσκεψη του συντρόφου σε strip club. Αν γίνεται συστηματικά, και όχι σε μορφή παρέας και αστείου, τότε μάλλον θα πρέπει να ψαχτείς λίγο περισσότερο.

– 79% υποστηρίζει ότι η αποστολή (-)ι μηνυμάτων ή φωτογραφιών είναι απιστία. Ναι είναι, και απορώ γιατί το ποσοστό δεν αγγίζει το 100%.

Πηγή: queen.gr


Podcast: Eπ. 26 | Περί απιστίας

 Join my club

Μπες στην πιο όμορφη παρέα και κάθε Κυριακή θα με περιμένεις για καφέ με ένα email!
/Αγάπη 

Previous post
Next post
Related Posts
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.